Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Članci

Što je Magenta 1? Sveobuhvatni paket usluga za modernu obitelj

što je magenta 1

Magenta 1 je inovativna usluga Hrvatskog Telekoma koja objedinjuje sve vaše telekom potrebe u jedan praktičan paket. Spajanjem mobilne tarife i internet paketa, korisnici ostvaruju značajne uštede svaki mjesec. Ova usluga već je osvojila srca više od 266.000 kućanstava u Hrvatskoj.

Zamislite da imate sve svoje omiljene telekom usluge na jednom mjestu – brzi internet, mobilnu tarifu, fiksne pozive i MAXtv aplikaciju. Magenta 1 to čini mogućim, a uz to donosi i dodatne pogodnosti poput internet sigurnosti. Korisnici ne samo da štede novac, već i vrijeme jer sve svoje usluge mogu pratiti na jednom računu.

Što je Magenta 1?

Magenta 1 je jedinstvena usluga Hrvatskog Telekoma koja okuplja sve telekomunikacijske potrebe u jedan paket. Ova usluga spaja fiksni internet, mobilne linije i televiziju u jedno, što korisnicima donosi brojne pogodnosti.

Jedna od glavnih prednosti Magente 1 su značajne uštede. Korisnici mogu ostvariti popuste od 2, 3 ili 4 eura mjesečno, ovisno o odabranom internet paketu. To znači da možete platiti manje, a dobiti više.

Magenta 1 nudi vrhunsku tehnologiju za besprijekorno iskustvo. Internet brzine mogu dosegnuti čak do 1 Gbit/s, što omogućuje brzo surfanje i gledanje televizije bez zastajkivanja. Uz to, korisnici dobivaju pristup MAXtv aplikaciji za gledanje omiljenih sadržaja na različitim uređajima.

Ova usluga je dostupna svim privatnim korisnicima koji koriste internetsku i barem jednu mobilnu liniju HT-a. Najbolje od svega je što ne morate potpisati novi ugovor da biste uživali u pogodnostima Magente 1.

Magenta 1 također nudi besplatne minute za pozive prema Hrvatskoj, EU i svijetu. To je idealno za one koji često komuniciraju s prijateljima i obitelji u inozemstvu. Uz sve ove pogodnosti, nije čudo što već preko 266.000 kućanstava koristi Magentu 1.

Prednosti Magenta 1

Magenta 1 je iznimno popularna usluga Hrvatskog Telekoma koja korisnicima donosi brojne pogodnosti. Spajanjem fiksnih i mobilnih usluga u jedan paket, kućanstva mogu ostvariti značajne uštede.

Jedna od glavnih prednosti je mjesečni popust od 2, 3 ili 4 eura, ovisno o odabranom internet paketu. To znači da korisnici mogu uštedjeti i do 48 eura godišnje samo na ovoj pogodnosti.

Magenta 1 nudi i vrhunsko internetsko iskustvo s brzinama do čak 1 Gbit/s. Surfanje i gledanje televizije postaje besprijekorno zahvaljujući naprednim tehnološkim rješenjima.

Korisnici mogu uživati u besplatnim minutama za pozive prema Hrvatskoj, EU i svijetu. Ova pogodnost je posebno korisna za one koji često komuniciraju s prijateljima i obitelji u inozemstvu.

Jednostavnost je još jedna velika prednost Magente 1. Korisnici dobivaju samo jedan račun za sve usluge, što olakšava praćenje troškova i plaćanje.

Uz Magentu 1 dolazi i MAXtv aplikacija, koja omogućuje gledanje omiljenih sadržaja bilo kada i bilo gdje. Dodatno, korisnici dobivaju i internet sigurnost za zaštitu svojih uređaja i podataka.

magenta 1, uvijek dobivate više

Magenta 1 mobilne usluge

Magenta 1 donosi sjajne pogodnosti za mobilne usluge. Korisnici mogu uživati u 10% popusta na mjesečnu naknadu mobilnih tarifa. To znači da ćete svaki mjesec platiti manje za svoj mobilni plan.

Što je još super kod Magente 1? Sa svakim novim članom mobilne obitelji, uštede postaju još veće. Zamislite samo koliko možete uštedjeti ako cijela obitelj koristi Magenta 1 usluge!

Ali to nije sve. Magenta 1 vam daje priliku da kombinirate fiksne i mobilne usluge. To znači da možete imati sve svoje telekomunikacijske potrebe pod jednim krovom. Praktično, zar ne?

A što kažete na najbolju telekomunikacijsku uslugu i najkvalitetniji sadržaj koji HT nudi? S Magentom 1, to dobivate u paketu. Bilo da trebate brzi internet, mobilne usluge ili televiziju, Magenta 1 ima sve pokriveno.

I da ne zaboravimo – uz neke Magenta 1 pakete, možete dobiti i pametni telefon. Na primjer, uz kupnju Samsung J3 telefona, mogli biste dobiti i Samsungov pametni televizor na poklon. Kako cool!

Magenta 1 fiksne usluge

Magenta 1 je inovativni paket usluga Hrvatskog Telekoma koji objedinjuje fiksne i mobilne usluge za korisnike. Fiksne usluge u Magenta 1 paketu su ključni dio ponude i donose brojne pogodnosti.

Korisnici mogu uživati u brzom internetu s brzinama do čak 200/50 Mbit/s, ovisno o dostupnosti optičke infrastrukture na njihovoj adresi. Ako optika nije dostupna, HT će osigurati maksimalnu moguću brzinu na toj lokaciji.

Uz internet, Magenta 1 nudi i MAXtv uslugu s bogatom ponudom TV programa i aplikacijom za gledanje sadržaja na mobilnim uređajima. To znači da korisnici mogu pratiti svoje omiljene emisije gdje god se nalazili.

Fiksna telefonija je također dio paketa, s besplatnim minutama za pozive prema Hrvatskoj, EU i svijetu. Ovo je posebno korisno za one koji često komuniciraju s prijateljima i obitelji u inozemstvu.

Važna prednost Magenta 1 paketa je ušteda. Korisnici mogu uštedjeti do 4 EUR mjesečno na fiksnom internet paketu, što tijekom godine može biti značajan iznos.

Za dodatnu sigurnost, paket uključuje i internet sigurnost, štiteći korisnike od online prijetnji i neželjenog sadržaja.

Magenta 1 fiksne usluge su osmišljene da pruže cjelovito rješenje za kućnu zabavu i komunikaciju, kombinirajući brzinu, kvalitetu i vrijednost za novac.

Magenta 1 TV usluge

Magenta 1 paketi nude bogatu TV ponudu koja će zadovoljiti i najzahtjevnije gledatelje. Korisnici mogu uživati u širokom izboru programa, od domaćih i stranih kanala do ekskluzivnih sportskih sadržaja.

Uz MAXtv aplikaciju, gledanje omiljenih emisija postaje fleksibilno i praktično. Možete gledati TV na mobitelima, tabletima ili računalima, kad god i gdje god poželite. To znači da više nećete propustiti nijednu epizodu svoje omiljene serije, čak i kad niste kod kuće.

Magenta 1 TV usluge uključuju i napredne funkcije poput snimanja programa, pauziranja i premotavanja uživo, te gledanja propuštenog sadržaja. Ove opcije daju vam kontrolu nad vašim TV iskustvom i omogućuju vam da gledate ono što želite, kada to želite.

Za ljubitelje filmova i serija, Magenta 1 nudi videoteku s bogatom kolekcijom naslova. Možete iznajmiti najnovije blockbustere ili gledati klasike, sve iz udobnosti svog doma.

Kvaliteta slike je vrhunska, s HD i 4K rezolucijom dostupnom na odabranim kanalima. To znači da ćete moći uživati u kristalno čistoj slici i živopisnim bojama, posebno kod sportskih prijenosa i prirodoslovnih dokumentaraca.

magenta 1 sportski kanali

Magenta 1 internetske usluge

Magenta 1 donosi brz i pouzdan internet u domove diljem Hrvatske. Korisnici mogu uživati u brzinama do 200 Mbit/s za preuzimanje i do 50 Mbit/s za slanje podataka. Ove impresivne brzine omogućuju glatki streaming filmova, igranje online igara bez zastoja i brzo preuzimanje velikih datoteka.

Za one koji žive na područjima s optičkom infrastrukturom, Hrvatski Telekom nudi još brže veze. Optika može dosegnuti brzine do nevjerojatnih 100 Mbps, što znači da cijela obitelj može istovremeno surfati, streamati i preuzimati sadržaj bez usporavanja.

Magenta 1 paketi često uključuju i dodatne pogodnosti za internet korisnike. Mnogi paketi dolaze s besplatnom Wi-Fi opremom za bežično surfanje po cijelom domu. Neki paketi nude i neograničen promet, što znači da korisnici ne moraju brinuti o prekoračenju podatkovnih limita.

Uz internetske usluge, Magenta 1 često nudi i sigurnosne značajke poput antivirusne zaštite i roditeljskog nadzora. Ove opcije pomažu u zaštiti obitelji od online prijetnji i kontroli sadržaja kojem djeca mogu pristupiti.

magenta 1 za cijelu obitelj

Za korisnike koji žele uštedjeti, Magenta 1 nudi popuste na internet usluge kada se kombiniraju s drugim uslugama poput mobilne telefonije ili televizije. Ovi popusti mogu iznositi i do 4 EUR mjesečno, što se tijekom godine može značajno zbrojiti.

Posebne pogodnosti

Magenta 1 donosi brojne pogodnosti koje će razveseliti korisnike. Korisnici mogu uživati u popustima na mjesečne naknade za mobilne tarife. Ti popusti mogu doseći i do 10%, što je sjajan način za uštedu.

Ali to nije sve! Magenta 1 nudi i popuste na fiksni internet. Korisnici mogu uštedjeti do 4 EUR mjesečno na svom internet paketu, ovisno o tome koji paket odaberu. To znači da će surfanje internetom postati još ugodnije za njihov novčanik.

Ono što Magenta 1 čini posebno zanimljivim je da uštede rastu s brojem članova. Svaki novi član mobilne obitelji donosi veće pogodnosti. Zato je slogan “Što nas je više, veće su uštede” pun pogodak!

Magenta 1 ne staje samo na financijskim pogodnostima. Korisnici dobivaju pristup MAXtv aplikaciji, što znači da mogu gledati omiljene sadržaje gdje god se nalazili. Uz to, tu su i besplatne minute za pozive prema Hrvatskoj, EU i svijetu.

Za one kojima je sigurnost važna, Magenta 1 nudi i internet sigurnost. Tako korisnici mogu bezbrižno surfati znajući da su zaštićeni. Sve ove pogodnosti čine Magenta 1 pravim izborom za moderne obitelji koje žele uštediti, a istovremeno uživati u kvalitetnim uslugama.

Više...

Članci

Internet stvari, ili skraćeno IoT, predstavlja koncept povezivanja svakodnevnih uređaja s internetom, omogućavajući im da primaju i šalju podatke. Ova tehnologija uključuje sve –...

Članci

Rendgensko zračenje, često poznato jednostavno kao “rendgen”, revolucionarno je otkriće koje je dramatično promijenilo medicinsku praksu, znanstvena istraživanja i brojne industrijske sektore.  Otkriveno krajem...

Članci

HDR, ili High Dynamic Range, je tehnologija koja dramatično poboljšava kvalitetu prikaza na različitim uređajima, od televizora do pametnih telefona. Ali što je HDR...

Članci

Dobrodošli u čarobni svijet sitotiska – tehnike tiskanja koja očarava svojom jednostavnošću, a u isto vrijeme nudi beskrajne mogućnosti za kreativno izražavanje.  Sitotisak, poznat...